Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Sisley Paris  >  Hair Rituel  >  Sisley Kit Decouverte Hair Rituel Discpline 2.

Sisley Paris

Sisley Kit Decouverte Hair Rituel Discpline 2.

In winkelwagen

Bestelnummer: 3021538
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3473311691125
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
4 stuks
Aantal
Normale prijs
€ 69.00
Onze prijs
54.51
Productinformatie
Sisley Kit Decouverte Hair Rituel Disciplinant à l'huile de Macadamia 2

Hair Rituel Kit in reisformaat van Sisley om de lijn te ontdekken. Deze set bevat: 
- Soin Lavant Revitalisant Disciplinant à l'huile de Macadamia 50 ml
- Crème Démêlante Restructurante aux protéines de Coton 50 ml
- Masque Soin Régénérant aux quatres huiles végétales 50 ml
- L'Huile Précieuse Cheveux Brillance & Nutrition 10 ml


1 - Wassen en ontwarren: 
Soin Lavant Revitalisant Disciplinant à l'huile de Macadamia, De eerste essentiële stap om het haar mooi te houden, waarbij de hoofdhuid en het haar vitaler en energieker worden gemaakt.

2 - Verzachten:
Crème Démêlante Restructurante aux protéines de Coton, de tweede stap om het haar te conditioneren en perfect zacht en soepel te maken met katoenproteïnes.

3 - Regenereren:
Masque Soin Régénérant met vier botanische oliën. Regenererend masker – voeding en vitaliteit.

4 - Perfectioneren: 
Huile Précieuse Cheveux Brillance & Nutrition, Verzorgende olie voor het hele haar – van de wortel tot de punt 
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.