Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancaster  >  Sun Sensitive  >  Lancaster Sun Sensitive Oil-Free Milk SPF 50

Lancaster

Lancaster Sun Sensitive Oil-Free Milk SPF 50

In winkelwagen

Bestelnummer: 3029961
Gratis verzending vanaf € 50,-
Levertijd 5 tot 10 werkdagen. Nu geen voorraad. Wordt speciaal besteld
Product status: Bestelbaar
Barcode: 3616301295389
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
150 ml
Aantal
Normale prijs
€ 42.00
Onze prijs
33.60
Productinformatie
 Lancaster Sun Sensitive Oil-Free Milk SPF 50

- Olievrije zonbescherming SPF50 (lichaam), speciaal voor de (zon)gevoelige huid
- De Full Light Technology biedt uitgebreide zonbescherming tegen het volledige zonnespectrum (UVB + UVA + Zichtbaar Licht + Infrarood Licht)
- Het Tan Activator Complex stimuleert het bruiningsproces en helpt bij het ontwikkelen van een stralende, langdurige bruine teint
- Het Sunsicalm Complex gemaakt van natuurlijke ingrediënten helpt roodheid en irritatie van de huid te verminderen
- Clean en ocean friendly formule

Wat als je de best presterende zonbescherming van Lancaster zou kunnen krijgen in een hoge tolerantie formule voor de gevoelige huid? Sun Sensitive biedt nu onze breedste zonbescherming tegen UVA, UVB, zichtbaar licht in infraroodstralen om zonnebrand te voorkomen, terwijl het Sunsicalm Complex van natuurlijke oorsprong roodheid en irritatie van de huid helpt te verminderen en de natuurlijke weerstand van de huid tegen de zon helpt te versterken. Het exclusieve Tan Activator Complex stimuleert het bruiningsproces en de verspreiding van melanine in de huid en helpt bij het ontwikkelen van een stralende, langdurige bruine teint. Deze lichtgewicht en olievrije melkachtige textuur is onzichtbaar op de huid en zeer zintuiglijk. Nu ook clean en ocean friendly, kun je met Sun Sensitive beschermd genieten van de zon* met respect voor jouw huid en de oceaan.

Hoe te gebruiken:

Over het hele gezicht en decolleté aanbrengen vóór blootstelling aan de zon. Regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden. Gebruik de hoge tolerantie, niet-plakkerige Oil-Free Milk SPF50 voor een comfortabel gevoel op de huid.

* Overmatige blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Blijf niet te lang in de zon, ook niet als je een zonbeschermingsproduct gebruikt.
Merkinformatie



Georges Wurz, een industrieel en Lancaster-piloot in de Tweede Wereldoorlog, kwam in Monaco terecht nadat hij in 1940 de bezette gebieden ontvluchtte.
Tijdens zijn verblijf aan de Côte d’Azur ontmoette hij een chemicus gespecialiseerd in cosmetica,
Dr. Eugene Frezzati.
Beide mannen waren op zoek naar een nieuwe onderneming en werden geïnspireerd om een toekomst te creëren op basis van luxe schoonheidsproducten, wat het begin markeerde van de succesvolle Lancaster Company.

Het in Monaco gevestigde bedrijf richt zich voornamelijk op de productie van huidverzorgingsproducten, zonnebrandmiddelen, make-up en deodorant.
De afgelopen 70 jaar heeft Lancaster zich ingezet voor zijn zon- en schoonheidserfgoed en ervoor gezorgd dat vrouwen zich beter over zichzelf voelen.
Ze noemen zichzelf experts op het gebied van bescherming tegen de zon toen ze een veiligere manier van bruinen ontwikkelden.
Hun zonnecollectie, gecreëerd in 1971, is nog steeds even populair als altijd,
omdat het het favoriete product is van veel klanten die op zoek zijn naar de beste zonbescherming,
hoogwaardige zelfbruiners en zonnemake-up.
Dankzij de consistente technologische verbeteringen aan de productformules,
waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste nieuwe ingrediënten en onderzoek,
blijft de loyaliteit van de klant behouden.