Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Skin Caviar Concealer Foundation  >  LA PRAIRIE SKIN CAVIAR FDT CREME PECHE SPF15

La Prairie Switzerland

LA PRAIRIE SKIN CAVIAR FDT CREME PECHE SPF15

In winkelwagen

Bestelnummer: 3011167
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 7611773052658
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 230.00
Onze prijs
172.50
Productinformatie

Nieuw


La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation


In een oogwenk natuurlijk uitziende perfectie op uw huid met deze kaviaarrijke, dauwachtige foundation en prachtige, passende concealer. Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 is een stralende crème-emulsie die volledige natuurlijke dekking biedt. De concealer camoufleert donkere kringen onder de ogen en diepere imperfecties. Beide formules ondersteunen versteviging met legendarische kaviaarextracten. Skin Caviar Concealer  Foundation SPF 15, een briljante combinatie van wetenschap en cosmetische kunstzinnigheid, is de basis van perfectie. 

UW VOORDELEN:
vereenvoudigt het aanbrengen en biedt langdurige fixatie 
ondersteunt de stevigheid en elasticiteit van de huid
natuurlijke dekking tegen donkere kringen onder de ogen en imperfecties

GEBRUIK FOUNDATION: Goed schudden voor gebruik. Verdelen voor de gewenste dekking. Dekking kan worden opgebouwd door nogmaals een lichte applicatie toe te voegen. GEBRUIK CONCEALER: Klop de concealer zacht met de vingertoppen over de foundation op de huid. Gebruik de concealerpenseel om de randen te vervagen of breng de concealer aan onder de foundation en vervaag het met de concealerpenseel.
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.