Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  The Platinum Rare Collection  >  La Prairie Cellular Platinum Rare Cream

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Platinum Rare Cream

In winkelwagen

Bestelnummer: 58264
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773153140
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 1140.00
Onze prijs
855.00
Productinformatie

La Prairie Cellurar Platinum Rare Cream


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

La Prairie Cellurar Platinum Rare Cream hersteld de elektrische balans van de huid, wat de opname van voedende bestanddelen verbetert. Deze Platinum Rare crème is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van uw huid te verbeteren, de textuur en teint te behouden en de stralende glans te herstellen.

Dit is de spannendste ontwikkeling in huidverzorging van dit decennium. Het absolute hoogtepunt van wetenschap en luxe!


Eigenschappen

  • Beschermt cellulair DNA en helpt schade te voorkomen die kan resulteren in versnelde huidveroudering. Brengt de huid in balans voor een verbeterde hydratering, bescherming en opname van voedende bestanddelen. De door het klimaat geactiveerde vochtafgifte verbetert de soepelheid, elasticiteit en teint van de huid en vult rimpels op. Transformeert de huid, waardoor deze een zachte uitstraling krijgt en aan de ouderdom lijkt te ontsnappen.


Applicatie

Breng 's ochtends of 's avonds na het reinigen en tonifiëren een beetje van deze ultieme verstevigende crème aan op uw gezicht, hals en decolleté. 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.