Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Cellular  >  La Prairie Cellular Hydrating Serum

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Hydrating Serum

In winkelwagen

Bestelnummer: 56559
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773265454
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 231.00
Onze prijs
173.25
Productinformatie

La Prairie Cellular Hydrating Serum


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Dit intens hydraterende, lichte La Prairie Cellular Hydrating serum herstelt het vochtgehalte zodra u het aanbrengt. De hydratatie werkt op drie manieren: vocht aantrekken, vocht insluiten en vochtverlies voorkomen door de natuurlijke vochtbarrière van de huid te herstellen.

Het gevoel van een droge en strakke huid wordt verminderd waardoor uw huid als herboren voelt. Hydraterende producten die daarna worden gebruikt worden beter opgenomen door de huid.

Eigenschappen

  • Hydrateert de huid intensief en geeft een impuls door middel van voedende bestanddelen
  • Trekt vocht aan, sluit dit in de huid in en voorkomt vochtverlies
  • Verzacht droge huid en helpt een strak gevoel te verminderen
  • Herstelt de soepelheid van de huid
  • Verbetert en intensiveert de voordelen van een hydraterend product dat daarna wordt gebruikt


Applicatie

Verspreid twee druppels van dit lichte serum over uw gezicht en hals. Breng het s'ochtends en s'avonds aan voordat u een hydraterend product gebruikt. 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.