Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Switzerland  >  La Prairie Age Management Balancer Lotion

La Prairie Switzerland

La Prairie Age Management Balancer Lotion

In winkelwagen

Bestelnummer: 55433
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773246842
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
250 ml
Aantal
Normale prijs
€ 100.00
Onze prijs
75.00
Productinformatie

La Prairie Lotion Age Management Balancer


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze milde, verzachtende lotion van La Prairie is een alcoholvrij huidverzorgend product, dat uw huid voorbehandelt. Zo kan uw huid optimaal profiteren van de hydraterende verzorging die volgt.

De licht exfoliërende werking verbetert de textuur van de huid. Uw huid voelt zachter en gladder aan en ziet er weer stralend uit.

Het is de perfecte afsluiting van het reinigingsproces. De laatste restjes make-up en onzuiverheden worden verwijderd en de huid zal minder irritatie.


Eigenschappen

  • Definieert licht, vormt een perfecte basis en verzorgt uw huid
  • Kalmeert en verzacht de huid en helpt bij het verhelderen van de teint
  • Spoelt restjes make-up en onzuiverheden weg
  • Verbetert de textuur van de huid met een lichte, milde, exfoliërende werking


Applicatie

S'ochtends of s'avonds nadat u uw gezicht hebt gereinigd. Breng deze frisse lotion aan op een wattenschijfje en maak zachte veegbewegingen over uw gezicht en hals om uw huid voor te bereiden op de hydratering.

 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.