Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Clinique  >  All About Shadow Quads  >  Clinique All About Shadow Quards Going Stready

Clinique

Clinique All About Shadow Quards Going Stready

In winkelwagen

Bestelnummer: 66905
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 20714587390
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 46.00
Onze prijs
34.50
Productinformatie

Clinique All About Shadow Quards


All About Shadow is een nieuwe, comfortabele oogschaduw met een rijke en crèmige samenstelling. Hiermee creëer je in één beweging een vol, intens en langdurig kleureffect.

Speciale technologieën als Fusion Layering en Variable Milling geven de substantie een heerlijke zachte textuur, waardoor de oogleden er gladder uitzien met een rijke, kleurvaste intensiteit..


Een combinatie van huidverzorgende ingrediënten, waaronder murumuruboter, afkomstig van de Astrocaryum murumuru, en vitamine E, zorgt voor een extreem crèmige en zijdezachte poedertextuur. Het product is daardoor gemakkelijk aan te brengen en blijft de hele dag mooi op zijn plaats.

Een schitterende combi van vier tinten, voor een veelzijdige en spectaculaire uitstraling. De Quad wordt geleverd met tips voor het creëren van verschillende looks, van subtiele nuances voor overdag tot een meer dynamische avondmake-up. Er zijn 8 quads verkrijgbaar.

Huidtypes: Alle Huidtypes
Voordelen: Blijft de hele dag zitten


All About Shadow