Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Clarins  >  Men  >  Clarins Men After Shave Soothing Toner

Clarins

Clarins Men After Shave Soothing Toner

In winkelwagen

Bestelnummer: 3038530
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 5 tot 10 werkdagen. Nu geen voorraad. Wordt speciaal besteld
Product status: Bestelbaar
Barcode: 3666057101946
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
100 ml
Aantal
Normale prijs
€ 39.50
Onze prijs
29.62
Productinformatie

 Clarins Men After Shave Soothing Toner

Deze intens frisse lotion kalmeert en beschermt de huid die na het scheren extra kwetsbaar is. De textuur is extreem fris, niet vet en niet plakkerig en heeft een fris en aangenaam parfum.
Gaat een branderig gevoel bij het scheren tegen: de lotion helpt om een verhitte huid en irritaties langdurig te kalmeren wanneer de huid kwetsbaar is na het scheren.
Je huid voelt onmiddellijk fris aan en is in topconditie.

Clarins heeft het nieuwe [Grooming Phyto-complex] ontwikkeld:
het kalmerende extract van biologische zwartebessenknoppen wordt gecombineerd met het volgende duo: verkwikkend extract van gymnema + stimulerend extract van veenreukgras.

Deze nieuwe lijn is samengesteld met het oog op een doeltreffende werking en meer gebruiksgemak en is bedoeld voor mannen die alleen met de beste scheerproducten genoegen nemen. Tijdens de ontwikkeling van deze lijn werd de verzorgingsexpertise van ClarinsMen aangevuld met de adviezen van meesterbarbiers, echte experts in hun vakgebied.

Kalmerende werking op verhitte huid.
Verfrissende en verkwikkende werking.
Vermindert de zichtbaarheid van poriën.

Over Clarins

Clarins Paris merklogo


Clarins, de Passie van een familie.

Uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Zijn roeping wordt bevestigd tijdens zijn studie medicijnen als hij constateert dat voor een vrouw schoonheid net zo belangrijk is als gezondheid. Hij opent zijn eerste schoonheidsinstituut in 1954 in Parijs. Zijn passie werkt al gauw aanstekelijk op zijn twee zonen, Christian en Oliver. Sindsdien heeft de familie Courtin-Clarins maar één doelstelling; "Met liefde steeds weer nieuwe producten creëren en verbeteren". Zo kunnen alle vrouwen en alle mannen voortdurend rekenen op hoogkwalitatieve schoonheidsproducten.


Mooier worden met behulp van planten.

Planten maken vrouwen en de wereld mooier. We kunnen de leeftijd van een gezicht beinvloeden, een figuur verfraaien en volwassenen en kinderen beschermen tegen de zon. We willen het onmogelijke mogelijk maken. Dit alles vereist wetenschappelijk onderzoek, leergierigheid en volharding van de onderzoekers van Clarins. Diep in de kern van elke plant zoeken de onderzoeker van Clarins naar het ultieme schoonheidsgeheim, naar dat ene zeldzame en effectieve bestanddeel voor een Clarins creme, serum, lotion of een ander product. De onderzoekers van Clarins zijn meer dan 50 jaar plantenexperts voor uw schoonheid.


Clarins, De liefde voor schoonheid.

De verzorgingsproducten van Clarins zijn uniek in de wereld. Zij vormen de ontmoetingsplaats tussen plant en hand. Het samengaan van producten met een zeldzame werkzaamheid in combinatie met de meest perfecte aanbrengmethoden samen met persoonlijk dialoog. Een exclusieve verbintenis die betovert, schoonheid onthult en leid tot een lichter lichaam, een zachtere huid en een serenere ziel.