Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Bergman Beauty Care  >  Skin Care  >  Bergman Time-Stop Day & Night Cream 60 ml (4x15ml)

Bergman Beauty Care

Bergman Time-Stop Day & Night Cream 60 ml (4x15ml)

In winkelwagen

Bestelnummer: 66376
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 8717775700098
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
60 ml
Aantal
Normale prijs
€ 180.00
Onze prijs
96.75
Productinformatie

Verzorgende anti-ageing creme voor dag en nacht

Momenteel is Bergman Time Stop Dagcreme 50 ml niet leverbaar.

Exclusieve alternatief
Bergman biedt haar klanten als alternatief Bergman Time Stop 60 ml (4x15ml) aan. U ontvangt 10 ml extra!

Time stop van Bergman stopt tijd daadwerkelijk als het om de zichtbare veroudering van de huid gaat. Time Stop is een verzorgende anti-ageing creme die zorgt voor extra comfort van de huid. Deze anti-ageing creme bevat een rijke textuur die de huid voedt en hydrateert, de celvernieuwing stimuleert en de huid verstevigt.

Gebruiksadvies van Bergman Time Stop:
Elke ochtend en avond Time-Stop aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté.
Over Bergman Beauty Care
Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem. De vertaling van de medische expertise van de specialisten van Bergman Clinics naar resultaatgerichte cosmeceuticals is de belangrijkste kernwaarde van Bergman Beauty Care. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment voor het samenstellen van een doeltreffend dagelijks verzorgingsprogramma.

Het assortiment bestaat uit vier productlijnen: Clinics@home, Cleansing Care, Skin Care en Body Care.

Het doel van Bergman Beauty Care is het bereiken van een optimale huidconditie met een stralende en jeugdige uitstraling. Bergman Beauty Care is het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt, aangevuld met hoogwaardige actieve ingrediënten. De Bergman Beauty Care-formules zorgen voor de ideale vocht-, voeding- en energiebalans in de huid. Verzorging met Bergman Beauty Care betekent betaalbare luxe met een zichtbaar resultaat.

Beta Glucan

Beta Glucan is hét key-ingrediënt van de Bergman-producten en staat bekend om de herstellende eigenschappen. Alleen de meest effectieve moleculen worden gebruikt.

 De resultaten van Beta Glucan:

- Helpt het huidverouderingsproces te vertragen

- Helpt het vochtgehalte te behouden

- Ondersteunt het natuurlijk herstelproces van de huid

De Bergman-formules zijn een combinatie van Beta Glucan met aanvullende hoogwaardige, actieve ingrediënten. De zijdezachte texturen bieden celvernieuwende voordelen om huidveroudering te vertragen, de huid te beschermen tegen interne en externe factoren en te zorgen voor een optimale huidconditie.

Resultaat van Bergman Beauty Care: Van een gemiddelde huidconditie naar een onberispelijk stralende huid met een jeugdige uitstraling.