Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Viktor & Rolf  >  Flowerbomb  >  Victor & Rolf Flowerbomb Shower Gel

Viktor & Rolf

Victor & Rolf Flowerbomb Shower Gel

In winkelwagen

Bestelnummer: 57548
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 3360374000301
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
200 ml
Aantal
Onze prijs
53.45
Productinformatie

Victor & Rolf Flowerbomb Shower Gel


De modeontwerpers Viktor & Rolf ontmoette elkaar tijdens hun studie aan de Arnhemse Academie voor Kunst en Vormgeving in Nederland. In 1993 kwam hun eerste collectie uit. Daarop volgende een Haute Couture collectie. Victor en Rolf ontwikkelde naast het modelabel nieuwe productlijnen, waaronder een geurlijn, genaamd Victor & Rolf. In samenwerking met L'oreal brachten zij de parfum Flowerbomb uit. Victor en Rolf ontwierpen de granaat gevormde fles en de cadeauverpakkingen. Er zijn verschillende varianten van de geur uitgebracht.

De Flowerbomb Parfum is een bloemige explosie, een overdaad aan bloemen maakt alles meer positief. Victor & Rolf ontwierpen een fles geknipt als een veelzijdige diamant voor hun geur. Vol en weelderig,

De Eau de Parfum explodeert in een boeket van sensaties met zijn verslavende bloemige noten die hun spoor verlaten, als een wervelwind, dat is duidelijk couture. Een millefleurs rond de Fresia, Centifolia roos, Osmanthus en Sambac ondersteund door een achtergrond van patchoeli.