Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Viktor & Rolf  >  Flowerbomb  >  Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme Eau de Parfum

Viktor & Rolf

Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme Eau de Parfum

In winkelwagen

Bestelnummer: 58028
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3605520282768
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 110.00
Onze prijs
86.90
Productinformatie

Viktor & Rolf Flowerbomb Extrême Eau de Parfum

De modeontwerpers Viktor & Rolf ontmoette elkaar tijdens hun studie aan de Arnhemse Academie voor Kunst en Vormgeving in Nederland. In 1993 kwam hun eerste collectie uit. Daarop volgende een Haute Couture collectie. Victor en Rolf ontwikkelde naast het modelabel nieuwe productlijnen, waaronder een geurlijn, genaamd Victor & Rolf. In samenwerking met L'oreal brachten zij de parfum Flowerbomb uit. Victor en Rolf ontwierpen de granaat gevormde fles en de cadeauverpakkingen. Er zijn verschillende varianten van de geur uitgebracht.

De Flowerbomb Parfum is een bloemige explosie, een overdaad aan bloemen maakt alles meer positief. Victor & Rolf ontwierpen een fles geknipt als een veelzijdige diamant voor hun geur. Vol en weelderig,

De Eau de Parfum explodeert in een boeket van sensaties met zijn verslavende bloemige noten die hun spoor verlaten, als een wervelwind, dat is duidelijk couture. Een millefleurs rond de Fresia, Centifolia roos, Osmanthus en Sambac ondersteund door een achtergrond van patchoeli.  

De Extrême is een sensuele parfum. Voor de Victor & Rolf Eau de Parfum Extrême vormen amber, vanille en benzoë samen een krachtige elixer.