Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Viktor & Rolf  >  Flowerbomb  >  VIKTOR EN ROLF FLOWERBOMB BATH CAVIAR

Viktor & Rolf

VIKTOR EN ROLF FLOWERBOMB BATH CAVIAR


Bestelnummer: 62416
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Uit de Collectie
Barcode: 3605521417121
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
137 ml
Aantal
Normale prijs
€ 68.99
Onze prijs
54.50
Productinformatie

Victor & Rolf Flowerbomb Bath Caviar

De modeontwerpers Viktor & Rolf ontmoette elkaar tijdens hun studie aan de Arnhemse Academie voor Kunst en Vormgeving in Nederland. In 1993 kwam hun eerste collectie uit. Daarop volgende een Haute Couture collectie. Victor en Rolf ontwikkelde naast het modelabel nieuwe productlijnen, waaronder een geurlijn, genaamd Victor & Rolf. In samenwerking met L'oreal brachten zij de parfum Flowerbomb uit. Victor en Rolf ontwierpen de granaat gevormde fles en de cadeauverpakkingen. Er zijn verschillende varianten van de geur uitgebracht.

De Flowerbomb Bath Caviar is een bloemige explosie, een overdaad aan bloemen maakt alles meer positief. Victor & Rolf ontwierpen een fles geknipt als een veelzijdige diamant voor hun geur. Vol en weelderig,

De Bath Caviar van Victor & Rolf explodeert in een boeket van sensaties met zijn verslavende bloemige noten die hun spoor verlaten, als een wervelwind, dat is duidelijk couture. Een millefleurs rond de Fresia, Centifolia roos, Osmanthus en Sambac ondersteund door een achtergrond van patchoeli.  
Andere producten van deze merklijn :