Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Tiffany and Co.  >  Tiffany and Co.  >  Tiffany and Co. Showergel

Tiffany and Co.

Tiffany and Co. Showergel

In winkelwagen

Bestelnummer: 3019504
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 3614222402312
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
200 ml
Aantal
Normale prijs
€ 37.00
Onze prijs
29.23
Productinformatie
Tiffany & Co. een nieuw merk die we beschikbaar hebben in ons assortiment. 

Geschiedens
De in New York door Charles Lewis in 1837 opgerichte kleine winkel voor kwaliteitsgoederen was vanaf het begin af aan een succes onder de  high class vanwege de onbetwiste stijl, superieure kwaliteit en de innovatieve maar toch tijdloze ontwerpen. Gedurende zijn legansarische 180- jarige geschiedenis heeft Tiffany & Co. er consistent naar gestreefd in design vooruitstrevend te zijn, tot groot genoegen van zijn fans.

De Flacon
De glazen flacon van Tiffany & Co.- geur is geinspirireerd door de meest iconische geslepen diamanten van het huis.  De 128.45- karaat Tiffany Diamond- wellicht de zeldzaamste gele diamant ter wereld- terwijl de pure geometrische lijnen van de schouders de Lucida- geslepen diamanten verlovingsring het huis reflecteren.

Het Design 
Charles Lewis Tiffany verwierf een 287.42-karaat  in 1878 en werd geslepen in een kussenvorm van 128.54 karaat. Deze edelsteen is van onschatbare waarde en een van de belangrijkste gele diamanten ter wereld. Na ontwikkeling van deze diamand werd die geintroduceerd in 1999 na decianna van ontwikkeling. 

Hartnoten:
Irisbloem 

Geurnoten:
Sprankelend-Vert de Mandarine,
Kostbaar-Iris
Sensueel-Musk
Elegant-Patchouli