Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Swisscare  >  Skincare  >  Swisscare Eyelift Gel

Swisscare

Swisscare Eyelift Gel

In winkelwagen

Bestelnummer: 66415
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7640152810251
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 59.95
Onze prijs
47.96
Productinformatie
EYELIFT Anti-Aging Lifting Gel is een revolutionaire gel, speciaal ontwikkeld om de huid rondom uw ogen effectief te liften. Naarmate we ouder worden verliest de huid haar elasticiteit en stevigheid en spieren verslappen, met name rondom de ogen. Dit resulteert in kringen, rimpels en expressielijntjes. EYELIFT gaat deze tekenen van veroudering tegen.

EYELIFT bevat een uniek antirimpel peptide, dat rimpels en expressielijntjes zichtbaar vermindert door de spieren in uw gelaat te ontspannen. De huideigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt geactiveerd, rimpels vervagen, de elasticiteit wordt hersteld en uw huid voelt weer stevig aan.

EYELIFT bevat bovendien een tetrapeptide, dat bewezen effectief is bij het verminderen van oogzakken en wallen; de elasticiteit en zachtheid van uw huid wordt hersteld en donkere kringen vervagen.

Voor Wie
Voor diegenen die graag een energieke en frisse uitstraling hebben, maar die last hebben van rimpels, gezwollen wallen en donkere kringen onder of rond de ogen.

Resultaat
De huid is intensief gevoed, krijgt haar elasticiteit en stevigheid terug en ziet er jonger uit. Binnen slechts 15 dagen, resulteert de diepgaande werking in een zichtbare vermindering van wallen en donkere kringen onder de ogen en de aanzienlijke vermindering van rimpels.

Wetenschap
EYELIFT bevat een uniek anti-rimpel peptide, waarvan de doeltreffendheid in de strijd tegen rimpels, in diverse studies is bewezen. De gel laat de gezichtsspieren ontspannen, het bestrijdt de vorming van fijne lijntjes en rimpels1,2,3. EYELIFT stimuleert tevens de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, waardoor de huid wordt verstevigd en de tekenen van veroudering worden bestreden.

EYELIFT bevat ook een tetra peptide dat is bewezen effectief is in het verminderen van vochtophopingen en donkere kringen onder de ogen4. De huid wordt geëgaliseerd en de zachtheid wordt hersteld.

Gebruik

Tweemaal daags aanbrengen, bij voorkeur in de ochtend en de avond, op de schone, droge huid, rondom de ogen.