Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Swisscare  >  Skincare  >  Swisscare Eye Night Cream

Swisscare

Swisscare Eye Night Cream

In winkelwagen

Bestelnummer: 66412
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7640152811425
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
15 ml
Aantal
Normale prijs
€ 59.95
Onze prijs
47.36
Productinformatie
Een rijke geconcentreerde voedende formule om diep te hydrateren, regenereren voor een gladde oog-zone.

Voor wie
Voor gebruikers van alle leeftijden die een jeugdige en levendige eye – look willen hebben.

Resultaat

Minimaliseert fijne lijntjes, wallen en donkere kringen rond de ogen, het verhoogt de stevigheid van oog-zone, het verbetert de elasticiteit van de huid toon rond de ogen. Na regelmatig gebruik zal de delicate huid rond de ogen verschijnen met een verfrist, uitgerust en jeugdige uitstraling.

Wetenschap
Deze revolutionaire formule maakt gebruik van een multi-mechanistische benadering van het bouwen en voller maken van de tere huid rond de ogen en bevat 4 unieke klinisch bewezen technologieën voor een optimaal effect. Verpakt met leeftijd-tartende plantenextracten voor de ultieme huidvernieuwing en regeneratie van de oog-zone. Vitamine A (retinol), vitamine C, niacinamide (vitamine B3);. Foliumzuur (vitamine B9);. Hyaluronzuur Collageen;. Fytohormonen;. (Poly-) Peptiden, polyfenolen en Coenzym Q10 effectief te verhogen, het vasthouden van vocht en verminderen de uitstraling van donkere kringen, wallen en rimpels. De krachtige anti - oxidant complex bekrachtigd de huid opnieuw en neutraliseert vrije radicalen. Drievoudige werking bio-peptiden versterken collageen, verstevigt de huid, stimuleert de bloedsomloop en minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels

Toepassing
Breng bij voorkeur de Eye night cream in de avond aan, vóór het slapen gaan door zachtjes te masseren op de tere huid onder, boven en rond de ogen. Geschikt voor alle huidtypes.