Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Swisscare  >  Skincare  >  Swisscare Cosmetics Cellucare Anti Cellulite

Swisscare

Swisscare Cosmetics Cellucare Anti Cellulite

In winkelwagen

Bestelnummer: 66405
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7640152810961
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
200 ml
Aantal
Normale prijs
€ 59.95
Onze prijs
47.96
Productinformatie
Ontdek nu Cellucare van Swissdent de ultieme Anti Cellulite creme die cellulite echt bestrijdt.

Naarmate we ouder worden, veranderen onze cellen met als gevolg verlies van stevigheid, glans en vertraging van het herstellend en regenererend vermogen van de huid. Onze belangrijkste bouwstenen van de huid, collageen en elastine, breken af waardoor de huid zijn elasticiteit, teint en egale textuur verliest.

Dan is er ook nog cellulite… Deze typische vrouwenkwaal discrimineert niet, bijna alle vrouwen ongeacht leeftijd of gewicht hebben wel ergens last van de zogenaamde sinaasappelhuid. Dit typische vrouwenprobleem discrimineert niet: veel vrouwen ongeacht leeftijd of gewicht ondervinden last van de zogenaamde sinaasappelhuid. Het is dan ook niet verrassend dat uit onderzoek blijkt dat 90% van de vrouwen problemen hebben met cellulite zodra ze de pubertijd gepasseerd zijn.

Cellulite, of de vetophoping die cellulite kenmerkt, ligt in de onderhuidse vetlaag, onder de lederhuid. De oorzaken van cellulite zijn drieledig: een slechte doorbloeding van het betreffende gebied, gewichtstoename en een traag werkend lymfestelsel waardoor giftige stoffen worden opgeslagen in vet. Deze symptomen vinden plaats op een dieper niveau, onder de opper- en lederhuid. CELLUCARE is ontwikkeld voor de slimme aanpak en behandeling van cellulite.

CELLUCARE bevat diverse gepatenteerde actieve ingrediënten die de hoofdoorzaken van cellulite bestrijden en diep doordringen in de huid voor een optimaal herstel van cellulite. Door de diepgaande werking op de plaats waar de vetophopingen zich vormen, is CELLUCARE in staat vetafbraak te bevorderen. Bovendien wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en heeft deze effectieve crème een verstevigende en vochtafdrijvende werking. Deze zorgt voor een strakkere huid, verbeterde lichaamscontouren en heeft een algeheel afslankend effect.


Voor wie

Voor diegenen die last hebben van cellulite, hardnekkige vetophopingen, vochtophopingen of een verslapte huid.


Resultaat

Het gebruik van CELLUCARE zorgt voor een stevige, egale huid en een strak figuur. Cellulite valt zichtbaar minder op en vermindert sterk. Testresultaten laten de afslankende effecten zien:

- In de 1e week tot -2cm
- In de 3e week tot -4cm
- In de 6e week tot -8cm


Wetenschap

CELLUCARE bevat een breed scala aan krachtige, veilige ingrediënten (dermatologisch [erkend] getest). Alle ingrediënten zijn klinisch bewezen effectief en van de hoogste Zwitserse kwaliteit. De gepatenteerde combinatie van ingrediënten is niet alleen effectief in het zichtbaar verminderen van cellulite1, maar biedt ook effectieve, doelgerichte, afslankende en lichaamscontour verbeterende voordelen. Er is een uniek liposomaal thermogeen complex toegevoegd om de afbraak van lichaamsvet te versnellen. Dit complex is bovendien klinisch bewezen effectief in het verbeteren van de lichaamscontouren en heeft met studies aangetoonde vetverbrandende eigenschappen2.

CELLUCARE is een complete anti-cellulite crème met afslankend effect3, die zorgt voor centimeters verlies op benen, heupen en taille4. De crème is rijk aan Genistine, Spirulina Platensis extract en Retinol, (allemaal) ingrediënten die de huid verstevigen5 en de productie van collageen en elastine stimuleren6, het bindweefsel van de huid versterken en daarmee zorgen voor een steviger en strakker uiterlijk.


Gebruik

Masseer CELLUCARE tweemaal daags met een opwaartse, (masserende) beweging in op de probleemgebieden. Deze anti-cellulite crème is effectief op zowel de buik, billen, heupen en op de armen en benen. Voor het effectief verminderen van cellulite en een optimaal afslankend effect, adviseren we CELLUCARE gedurende 30 opeenvolgende dagen 2 maal per dag aan te brengen. Om het ontstaan van cellulite te voorkomen en een stevige huid te behouden, adviseren we 1 toepassing per dag.1 Visible Anti-Cellulite Effect: Results showed that Iso-SlimComplex visibly reduced cellulite. The mean degree of cellulite was 37 % lower after six weeks compared to the untreated thigh.
2 Inhibition of the Adipogenesis Process: Results showed that genistein significantly inhibited the accumulation of intracellular lipids (– 42%).
3 Slimming Effect: The slimming effect of Iso-SlimComplex was evaluated by measuring the thigh circumference in the same study. Results showed that the thigh circumference was reduced by 3.8 cm on average after six weeks.
4 Study with AmaraShape: After 6 weeks’ treatment the condition of the skin was clearly improved, in average the girth was reduced by 2.5 c..
5 Improvement of the Skin Quality: Results showed a 57 % skin firmness increase and a 41% skin smoothness increase after six weeks compared to the untreated thigh.
6 Genistein Stimulates Collagen Production: The immunofluorescent staining of collagen IV and cell nuclei (Hoechst) showed a 53 % increase of the collagen IV content in the 3D full skin model treated with genistein.