Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Swisscare  >  Skincare  >  Swisscare Beautytox

Swisscare

Swisscare Beautytox

In winkelwagen

Bestelnummer: 66413
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Beperkt Voorradig
Barcode: 7640152811340
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 89.95
Onze prijs
44.97
Productinformatie
Een Beautétox behandeling voert u eenvoudig zelf uit, zonder gebruik van injecties. Het resultaat is direct zichtbaar: rimpels en expressielijntjes op uw voorhoofd, om de ogen en mond verminderen spectaculair. Beautétox bevat corrigerende en verzorgende ingrediënten die u een gladder, strakker en jonger uiterlijk geven.

Beautétox bevat hoogwaardige polypeptiden die een ontspannende werking op uw gelaatsspieren hebben. Het effect hiervan ervaart u direct na het opbrengen van het serum. Door de revolutionaire “Skin penetrator” met nanotechnologie, dringt het serum diep door in de huid. Dit zorgt voor een intensieve hydratatie en helpt uw huid te corrigeren en te verstevigen in alle huidlagen. De productie van collageen en elastine wordt bevorderd, waardoor de huid wordt verstevigd en er weer stralend uitziet.

Beautétox is geschikt voor elk huidtype; speciaal voor de rijpere huid die tekenen van veroudering vertoont. Wij adviseren u Beautétox onder uw gebruikelijke dag- en nachtcrème te gebruiken.


Voor  Wie
Geschikt voor elk huidtype, maar met name voor de rijpere huid die tekenen van veroudering vertoont.


Resulataat
De huid wordt gevoed, verstevigd en gecorrigeerd, wat resulteert in een gladder, egaler en jonger uiterlijk. Resultaten toonden een reductie van de rimpelgrootte tot wel 52% aan, nadat de crème gedurende 28 dagen was aangebracht.


Wetenschap
Dit Anti-Wrinkle Serum bevat een rijke formulering van voedende, verzorgende ingrediënten, waaronder Polypeptiden; klinische studies hebben aangetoond dat deze Polypeptiden bestaande rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk verminderen en de vorming van nieuwe rimpels helpen voorkomen. Dit gebeurd door het ontspannen van de contracterende gezichtsspieren en door een geleidelijk verminderende werking van neurotransmitters, welke deze contracties produceren1.

bevat een unieke ‘skin penetrator’ om alle huidlagen te voorzien van een intensieve hydratatie en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Het serum stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur, wat de huid verstevigt en er jonger uit laat zien.


Gebruiksadvies
Tweemaal daags aanbrengen, bij voorkeur in de ochtend en de avond, op de schone, droge huid. Licht inmasseren rondom de ogen en de mond, boven de wenkbrauwen en in expressielijntjes. Niet gebruiken op de oogleden. Wij adviseren Swisscare Beautétox te gebruiken onder de reguliere dag- of nachtcrème.

1) McArdie, JJ, T L Lentz, V Witzemann, H Schwarz, SA Weinstein & JJ Schmidt. 1999. Waglerin-1 selectively blockst he epsilon form of the muscle nicotinic acetylcholine receptor. J. Pharmacol. Exp. Thereap. 289:543-550.