Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Sisley  >  skincare  >  Sisley Lait Demaquillant Au Lys Blanc White Lily

Sisley

Sisley Lait Demaquillant Au Lys Blanc White Lily


Bestelnummer: 57328
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 3473311130006
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
250 ml
Aantal
Normale prijs
€ 105.50
Onze prijs
79.12
Productinformatie

Reinigingsmelk voor de droge, gevoelige huid.


Een romige reinigingsemulsie die zelfs de hardnekkigste make-up producten oplost en er tegelijkertijd voor zorgt dat de droge, gevoelige huid in balans blijft.
De romige, maar zeer vloeibare textuur van Lyslait geeft een direct gevoel van comfort en welzijn aan de droge en gevoelige huid, zonder vet aan te voelen.

Vanaf de eerste toepassing:
Wordt de huid perfect gereinigd (bij 98%* van de vrouwen).
Begint de huid weer te stralen (95%*).
Wordt de huid verkwikt (95%*), soepel (99%*) en zacht (98%*).
Voelt de droge, zeer droge en gevoelige huid comfortabel (96%*) en gekalmeerd (97%*) aan.

Toepassing
Lyslait aanbrengen in het gezicht en de hals. Met de vingertoppen met cirkelbewegingen zacht inmasseren om de make-up op te lossen. Verwijder het overtollige product met een tissue en tonifieer de huid met Floral Toning Lotion.

Voor het verwijderen van make-up van de kwetsbare huid rond de ogen en lippen, kan het beste Gentle Eye and Lip Make-up Remover

 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.Andere producten van deze merklijn :