Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Sisley Teint Eclat Instant Eclat

Sisley Teint Eclat Instant Eclat


Bestelnummer: 3018021
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 3473311846006
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Onze prijs
80.50
Productinformatie
Sisley Teint Eclat Instant Eclat

Instant Eclat is een verhelderende primer en tegelijkertijd een verzorging die de huid laat stralen. Meer heeft u niet nodig om een stralende teint te creëren. Met dit product past u moeiteloos de technieken van professionele visagisten toe. Instant Eclat laat de huid weer stralen, maakt schaduwgebieden lichter, bestrijdt tekenen van vermoeidheid, strijkt de huidstructuur glad en maakt de huid egaal. En dat terwijl het product zelf niet zichtbaar is.

Resultaat:
De stralende uitstraling van de huid wordt bevorderd, zowel direct als dag na dag. De teint is egaal en subtiel verhelderd, de huidstructuur is gladgestreken. Schaduwzones zijn lichter en tekenen van vermoeidheid zijn verminderd.

Gebruik:
Schud de tube voor gebruik en breng Instant Eclat aan met uw vingers of een penseel. Drie aanbrengtechnieken voor een aangepaste gloed.

1. VOOR uw foundation, op het hele gezicht. Het licht lijkt van binnenuit te komen: versterkt het stralende effect van de foundation. De teint straalt. Zorgt dat de foundation beter blijft zitten.

2. NA uw foundation, op de CONTOUREN VAN HET GEZICHT Dit is de 'strobingtechniek': het gezicht wordt verfraaid door het licht. De lijnen zijn duidelijker.

3. AFZONDERLIJK, op het hele gezicht. Deze aanbrengtechniek zorgt voor een gezonde gloed: het product bevordert het natuurlijke stralende effect van de teint voor een stralend naturel resultaat.