Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Sisley Phyto-Sourcils Design Chatain

Sisley Phyto-Sourcils Design Chatain


Bestelnummer: 3018011
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 3473311875228
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
2 ml
Aantal
Onze prijs
55.50
Productinformatie
Sisley Phyto-Sourcils Design

Phyto-Sourcils Design is een wenkbrauwpotlood dat uit drie delen bestaat. 
1. Borsteltje om de wenkbrauwen te modelleren 
2. Driehoekige stift om alle soorten wenkbrauwen, van dun tot dik, nauwkeurig te herdefiniëren, te modelleren en op te vullen
3. Highlighter voor onder de wenkbrauwboog om de wenkbrauwmake-up te perfectioneren en de ogen te highlighten.

De stift is makkelijk aan te brengen en creeërt een professioneel resultaat. Het make-upresultaat kan worden opgebouwd van heel natuurlijk tot intenser voor een lijntje dat helemaal is zoals u het wilt. De schuimtip met highlighterpoeder maakt het mogelijk om precies de juiste hoeveelheid aan te brengen onder de wenkbrauw. Phyto-Sourcils Design is bestand tegen wrijven: de wenkbrauwen blijven de hele dag perfect in vorm. De formule is verrijkt met verzorgende actieve ingrediënten (Acaciawas en camelia-olie) en ontziet de kwetsbare huid. De huidtolerantie is getest onder oogheelkundig toezicht.

De wenkbrauwen zijn opnieuw gemodelleerd. De ogen zijn geherdefinieerd en hebben meer karakter. Het gezicht is weer in balans. Blijft lang zitten.

Gebruik:
Borstel de wenkbrauwen omhoog. Gebruik de driehoekige stift om de wenkbrauwen te definiëren, te modelleren en op te vullen. Vervaag door in de richting van de haargroei te borstelen. Breng een beetje highlighter aan onder de wenkbrauwboog om het gebied rond de ogen te laten stralen. Afzonderlijk aanbrengen voor een perfecte vorm of onder Phyto-Sourcils Fix voor getemde wenkbrauwen en een professioneel resultaat.