Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Sisley  >  skincare  >  Sisley Masque Givre au Tilleul Facial Mask

Sisley

Sisley Masque Givre au Tilleul Facial Mask


Bestelnummer: 56303
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 3473311405609
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
60 ml
Aantal
Normale prijs
€ 115.00
Onze prijs
86.25
Productinformatie

Een uitzonderlijk mild crèmemasker dat zelfs de meest gevoelige huid kalmeert.


De verzachtende werking van Facial Mask with Linden Blossom helpt:
  • De gezichtskenmerken te ontspannen en gladder te maken.
  • De huid weer te laten stralen en de teint egaler te maken.
  • Onzuiverheden in de huid te verwijderen.

Toepassing
Een gelijkmatige laag Facial Mask met lindebloesem aanbrengen op de grondig gereinigde huid. 15 à 20 minuten laten inwerken.
Goed afspoelen met lauw water en afronden met een lotion die geschikt is voor uw huidtype.

Voor de beste resultaten Gentle Facial Buffing Cream gebruiken voor het aanbrengen van het masker.

Na het masker Floral Toning Lotion (voor de droge en gevoelige huid), Grapefruit Toning Lotion (voor de gecombineerde tot vette huid) of Floral Spray Mist (voor alle huidtypes) gebruiken om eventuele resterende onzuiverheden te verwijderen.

Actieve ingrediënten:
  • Linde:verzacht, kalmeert
 Over Sisley Paris
Sisley Paris Merk Logo

De producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.


Sisley staat bekend om zijn expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het complete productassortiment omvat producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, van make-up removers, hydraterende producten en anti-aging producten, zonnebrand crèmes en haarverzorgingsproducten, etc. Daarom kiest het merk er ook voor om de producten selectief te distribueren, om zijn klanten deskundig advies te kunnen bieden.


Sisley Cosmetica
Uw make-up is de hele dag in contact met uw huid. Om de huid te hydrateren, comfort te bieden en beter bestand te maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, heeft Sisley onder het nauwlettende oog van Isabelle d'Ornano een innovatieve lijn high-end make-up ontwikkeld op basis van de huidverzorgingsexpertise van het bedrijf.

Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Sisley Creatief met Geuren
Met deze zeer complete make-uplijn van Sisley kunt u niet alleen creatief zijn met kleur, maar wordt uw huid ook nog eens verzorgd. De lijn heeft een prachtig helder kleurenpallet met verschillende effectieve en voelbare texturen en is ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologieën (gecoate en gemicroniseerde pigmenten, compactpoeder, etc.).

Een Familiebedrijf
In 1976 richtte de idealistische ondernemer Hubert d'Ornano Sisley op vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie wilde hij de beste onderdelen van planten en etherische oliën selecteren om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Onder zijn leiding en dankzij de inzet van zijn medewerkers is Sisley in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze bedrijven in de internationale high-end cosmeticasector.
Zijn vrouw, Isabelle d'Ornano, die hem vanaf het begin terzijde heeft gestaan, houdt zich met name bezig met de productontwikkeling en het merkimago. Daarnaast zijn ook twee van hun kinderen al meer dan twintig jaar werkzaam binnen het bedrijf: Philippe d'Ornano is de CEO van Sisley en Christine d'Ornano is als Vice-President verantwoordelijk voor de marketingstrategie en staat aan het hoofd van de vestiging in Groot-Brittannië.Andere producten van deze merklijn :