Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Shiseido  >  WASO  >  Shiseido WASO Pore Purifying Scrub Mask

Shiseido

Shiseido WASO Pore Purifying Scrub Mask

In winkelwagen

Bestelnummer: 3030787
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 5 tot 10 werkdagen. Nu geen voorraad. Wordt speciaal besteld
Product status: Bestelbaar
Barcode: 768614178811
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
80 ml
Aantal
Onze prijs
43.00
Productinformatie
Shiseido WASO Pore Purifying Scrub Mask

21% minder zichtbare poriën en mee-eters na één keer gebruiken.*(*Fotoanalyse bij 20 vrouwen) Een diepreinigend, mineraal kleimasker dat vuil en mee-eters moeiteloos verwijdert en de poriën minder zichtbaar maakt. Satokibisuikerriet pakt de talgproductie aan en voorkomt dat de poriën verstoppen. Plantaardige exfolianten verwijderen dode huidcellen en laten de huid zijdezacht aanvoelen. SATOKIBI, Japans suikerriet Dit tropische suikerriet uit Miyakojima is een belangrijk bestanddeel dat de afbraak van talg in de huid voorkomt, een belangrijke oorzaak van verstopte poriën.* *in vitro VAN DE BOERDERIJ NAAR JE BADKAMER Omdat we rechtstreeks samenwerken met boeren uit verschillende Japanse regio’s in plaats van conventionele leveranciers, kunnen we de traceerbaarheid, versheid en kracht van onze bestanddelen verzekeren en tegelijkertijd de plaatselijke economie steunen. Wetenschappers vatten de kracht van deze lokaal geteelde bestanddelen in huidverzorgingsproducten boordevol voedingsstoffen met een klinisch bewezen doeltreffendheid. ONZE BELOFTEN VOOR JE HUID EN MOEDER NATUUR Zuivere formule: formule met hoogwaardige bestanddelen die zorgvuldig geselecteerd werden vanwege hun voordelen voor de huid Vegan formule: formule zonder grondstoffen van dierlijke oorsprong of dierlijke derivaten, en in overeenstemming met het dierenwelzijnsbeleid van Shiseido Waterbesparende formule: formule bevat water uit weggegooide appels Duurzame verpakking: al het materiaal voor onze verpakkingen werd zorgvuldig geselecteerd. Om ons plasticverbruik te verminderen, gebruiken we 30% geüpcycled rijstvlies voor de buitenste dop. RESULTATEN Laat de huid onmiddellijk na gebruik al zuiver aanvoelen. Na 1 week voelt de huid zijdezacht aan en is ze vrij van onzuiverheden.** Onmiddellijk** 91% zegt dat het product de huid zuiverder laat aanvoelen. 98% zegt dat het product niet barstte op de huid; Na 1 week** 98% zegt dat het product de huid zijdezacht laat aanvoelen. 96% zegt dat het product overtollige talg, vuil en onzuiverheden uit de poriën absorbeert. **Consumententest met 110 vrouwen van 20 tot 39 jaar HUIDTYPE Alle huidtypes 
Merkinformatie


VISIE VOOR SCHOONHEID SINDS 1872


Het verhaal over het 150-jarig bestaan van dit luxe beauty merk
gaat over het ontdekken van een andere schoonheid.
Het gaat over het vinden van de weg naar welzijn (zowel van binnen als van buiten)
en het bieden van een sterk gedifferentieerde ervaring aan mannen en vrouwen.
Shiseido houdt vast aan een unieke filosofie waarbij oosterse wijsheid en westerse waarden,
innovatieve producten en een holistische benadering van schoonheid perfect samengaan.

Ze geloven dat mooi zijn echt betekenisvol is.

GESCHIEDENIS
150 jaar aan innovaties op het gebied van schoonheid

DE ALLEREERSTE APOTHEEK IN WESTERSE STIJL IN GINZA, TOKIO
Vlak nadat hij als hoofdapotheker bij de Japanse marine had gediend, besloot Arinobu Fukuhara te beginnen aan wat een visionaire onderneming zou blijken te zijn. Zijn idee om oosterse filosofie te combineren met westerse wetenschap om nieuwe waarden in het leven van de klanten te brengen, staat nog steeds aan de basis van alles wat Shiseido doet.


VERBINTENISSEN
De toekomst begint vandaag
Bij Shiseido geloven wij dat elk detail telt - daarom kan elke actie een verschil maken, en zijn er geen kleine verbintenissen. Respect voor de planeet, de samenleving en de mensen is in onze cultuur geïntegreerd. Bij alles wat wij doen, van ontwikkeling tot productie, streven wij naar het behoud van het milieu waarvan wij allen afhankelijk zijn. Dit bepaalt ons doel, nu wij de toekomst ingaan om aan een betere wereld te bouwen.