Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Shiseido  >  Suncare, Tan & Protect  >  Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion SPF30 Zonbescherming

Shiseido

Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion SPF30 Zonbescherming

Pre Order Now!

Bestelnummer: 3020624
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Binnenkort Voorradig
Barcode: 768614141761
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
100 ml
Aantal
Normale prijs
€ 39.00
Onze prijs
30.81
Productinformatie
Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion SPF30 Zonbescherming

Bent u ook weleens aan het eind van de dag verbrand geweest, terwijl u zich toch goed met zonbescherming had ingesmeerd? Water en transpiratie verlagen het beschermingsniveau van zonproducten, zelfs als deze zijn samengesteld met waterbeschermende technologie. Shiseido heeft de eerste UV-beschermingstechnologie ter wereld ontwikkeld die versterkt wordt door contact met water.

SuperVeil UV 360TM
Zonbescherming die als een tweede huid aansluit op het huidoppervlak, voor 360 graden-bescherming

WetForce
Exclusieve zonbeschermings-technologie die wordt versterkt door contact met water of transpiratie. De Ionic Mineral Sensor die deel uitmaakt van de Global Suncare lijn is geladen met negatieve ionen die de positieve ionen in water en transpiratie opsporen en aantrekken. Zodra dit gebeurt vormen ze in een hechte verbinding een waterafstotend laagje dat aansluit op de huid, zodat de SPF-factor volop zijn werk kan doen.

Profense CELTM
Blokkeert DNA-schade door UV-stralen, die huideroudering en huidkanker veroorzaakt

Wanneer het zonproduct met WetForce technologie in aanraking komt met water of transpiratie wordt de SuperVeil-UV 360 nog effectiever en wordt het SPF-niveau verhoogd.

Deze zonnebescherming. Beschermt de binnenste en buitenste huidlagen tegen UVA/UVB-schade en voorkomt effecten van huidveroudering, zoals rimpels en donkere vlekken. Geschikt voor gezicht en lichaam.
Andere producten van deze merklijn :