Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Sensai  >  Absolute Silk  >  Sensai Absolute Silk Illuminative cream

Sensai

Sensai Absolute Silk Illuminative cream


Bestelnummer: 3031660
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 4973167020326
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
40 ml
Aantal
Normale prijs
€ 208.50
Onze prijs
156.38
Productinformatie
Sensai Absolute Silk Illuminative cream

Voor een SILK SKIN die van binnenuit straalt. Een rijke crème die rimpels vervaagt, de natuurlijke glans van de huid bevordert en de huid hydrateert.
De frisse, zijdezachte textuur hult de huid in de stralende glans
van zijde en minimaliseert donkere vlekjes en schaduwen op de huid die worden veroorzaakt door rimpels.
Een doffe teint behoort tot het verleden. 
 Meer informatie over SENSAI
Sensai Logo

Wat is SENSAI....


Geïnspireerd door de zoektocht naar oneindige schoonheid combineert SENSAI geavanceerde huidverzorgingstechnologie met de speciale kracht van het onderscheidende ingrediënt Koishimaru Silk. Deze buitengewone combinatie van wetenschap en natuur werkt in harmonie met het lichaam en zorgt voor een onberispelijke, zijdezachte huid die de individuele schoonheid van elke vrouw optimaal tot haar recht laat komen.

CELLULAR PERFORMANCEDe uitgebreide anti-ageing verzorgingslijn

Het nieuwe Sensai Cellular Performance is een geavanceerde anti-ageing verzorgingsformule die ontwikkeld is om de vijf belangrijkste tekenen van huidveroudering te bestrijden als onderdeel van een dagelijkse huidverzorgingsroutine. De lijn is geformuleerd met Advanced CPX Vital Extract en is onlangs vernieuwd met geavanceerde anti-ageing eigenschappen om tekenen van huidveroudering te bestrijden en de huid te revitaliseren.

Dubbele-Hydratatie

In twee eenvoudige stappen voorbereiden en verrijken.

De Dubbele-Hydratatie van SENSAI bestaat uit twee stappen en is ontwikkeld om de schoonheid van de huid optimaal tot haar recht te laten komen. Eerst door haar te hydrateren en voor te bereiden en vervolgens door haar intensief te voeden. Een droge huid kan de actieve bestanddelen van een crème of emulsie niet goed opnemen. Door de huid eerst te hydrateren met een lotion kan ze de voedingsstoffen wel absorberen. De Dubbele-Hydratatie optimaliseert de opname van alle bestanddelen voor een zijdezachte huid.

Cellular Performance Hydrating Lijn:
De Hydrating Lijn zet een ‘hydraterende kettingreactie’ in gang die de hyaluronzuursynthese optimaliseert voor een vollere huid en een voortdurende hydratatie van binnenuit.

Cellular Performance Wrinkle Repair Lijn:
Door een innovatieve benadering versnelt de Wrinkle Repair Lijn het natuurlijke vernieuwingsproces van collageen, wat zorgt voor een continue, royale aanvoer van nieuw collageen om rimpeltjes van binnenuit op te vullen en een afbraak van oud collageen voor een egale teint.

Cellular Performance Intensive Care Lijn:
De Intensive Care Lijn stimuleert de huideigen energieproductie van de cellen om de normale huidfuncties snel en effectief te herstellen.

Cellular Performance Lifting Lijn:
De Lifting Lijn bevat exclusieve ingrediënten die de energiestofwisseling van spiercellen activeren en de collageensynthese in de opperhuid bevorderen voor stevige, strakke contouren. (*in vitro getest)Koishimaru Silk

De zijde met een eindeloos hydraterende kracht.

SENSAI's belofte van een zijdezachte huid wordt mogelijk gemaakt door Koishimaru Silk, een bijzondere vezel die ooit uitsluitend was voorbehouden aan de keizerlijke familie. Doordat het de productie van hyaluronzuur stimuleert, voorziet het de huidcellen van een eindeloze oceaan van vocht - een levenskrachtige omgeving waarin de huid wordt gevoed en gehydrateerd.

SILKY PURIFYING

SILKY PURIFYING

Een omvangrijke lijn met milde texturen en rustgevende aroma's, voor een bijzonder zachte huidreiniging.

STAP 1: VOORREINIGING
De producten voor de Voorreiniging verwijderen onzuiverheden op oliebasis, zoals make-up en talg en zorgen tegelijkertijd voor een goede vochtbalans en een heldere teint zonder te irriteren. Verkrijgbaar in verschillende texturen en geformuleerd met drie plantaardige oliën die bekendstaan om hun milde reinigende werking.

STAP 2: DIEPTEREINIGING
De producten voor de Dieptereiniging verwijderen onzuiverheden op waterbasis en dode huidcellen en bereiden de huid optimaal voor op de Dubbele-Hydratatie Het zijdezachte schuim is geformuleerd met plantaardige extracten en reinigt de huid op milde wijze.

SPECIALE VERZORGING
De producten voor de Voorreiniging verwijderen onzuiverheden op oliebasis, zoals make-up en talg en zorgen tegelijkertijd voor een goede vochtbalans en een heldere teint zonder te irriteren. Verkrijgbaar in verschillende texturen en geformuleerd met drie plantaardige oliën die bekendstaan om hun milde reinigende werking.


SENSAI SILK

SENSAI SILK

Preventieve anti-ageing huidverzorgingslijn. Voorkomt vroegtijdige symptomen van huidveroudering door de huideigen verdedigingsmechanismen te versterken.SENSAI Saho

Een verzorgingsritueel voor een volmaakte, zijdezachte huid.

Om het ultieme doel van een uitzonderlijk mooie huid te bereiken, adviseert SENSAI een unieke huidverzorgingsroutine genaamd Saho, een drie-stappenprogramma dat is ontwikkeld om elke dag op dezelfde manier te worden uitgevoerd voor onberispelijke resultaten. Wij geloven dat de routine van dit kalmerende en doordachte schoonheidsritueel resulteert in een zijdezachte huid en daarmee een eerste stap is richting een leven van oneindige schoonheid.


PRIME SOLUTION

PRIME SOLUTION

Onze intensieve anti-ageing lotion versnelt de celdeling en stofwisseling van de huid.


ULTIMATEDe meest geavanceerde en luxueuze lijn van SENSAI is de ultieme anti-ageing huidverzorgingsoplossing. Geïnspireerd door DNA-onderzoek.