Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Paco Rabanne  >  Olympea  >  Paco Rabanne Olympea Deodorant

Paco Rabanne

Paco Rabanne Olympea Deodorant

In winkelwagen

Bestelnummer: 3010398
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3349668528745
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 30.65
Onze prijs
24.21
Productinformatie
Paco Rabanne Olympea: In 2015 voegt Paco Rabanne met Olympéa een nieuw hoofdstuk toe aan zijn geschiedenis, een Cleopatra uit de moderne tijd, de vrouw van alle overwinningen. Op haar weg worden alle zekerheden en ego’s weggeveegd, terwijl de Goden ontwaken. Zegevierend en keizerlijk kiest Olympéa haar held, de kampioen Invictus. 

De geur
Een uniek olfactorisch avontuur, een ontmoeting tussen de sensualiteit van het akkoord van zoute vanille en de frisheid van bloemige noten. Een frisse, oosterse geur, waarvan het evenwicht van de akkoorden kenmerkend is voor de unieke Paco Rabanne signatuur. De groene mandarijn, gecombineerd met de bloemige en waterachtige noten van de gemberbloem en waterjasmijn, stimuleert de zintuigen. 

Het sensuele en lumineuze akkoord van zoute vanille heeft een hartstochtelijke en verslavende aantrekkingskracht. Het heeft een lange nasleep en is tekenend voor de geur. Kasjmier hout en akkoord van grijze amber verrijken de geur en laten een goddelijk en krachtig spoor achter. 

Deodorant spray:
Zorgt voor een gevoel van frisheid en een langdurige bescherming.