Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Teint Idole  >  Lancome Teint Idole Ultra 24H 03 Beige Diaphane

Lancome

Lancome Teint Idole Ultra 24H 03 Beige Diaphane

In winkelwagen

Bestelnummer: 63255
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3605532663968
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 45.50
Onze prijs
36.40
Productinformatie

Lancome Teint Idole Ultra 24H 03 Beige Diaphane


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Na 8 jaar research introduceert Lancôme haar 1e foundation met 24u perfectie. Dankzij de EternalSoft technologie is Teint Idole Ultra 24h bestand tegen alle beproevingen. Zonder bijwerken blijft de teint perfect en stralend. Zonder te glimmen. Onberispelijk egaal.

Teint Idole Ultra 24h heeft een perfecte affiniteit met de huid waardoor hij 24 uur lang heerlijk comfortabel aanvoelt. De nieuwe, zachte en frisse textuur is onweerstaanbaar en maakt de teint fluwelig, zijdezacht en mat, zonder poedereffect.

Applicatie

Aanbrengen op een goed gehydrateerde huid. Begin in het midden van het gezicht en werk per zone. Breng een kleine hoeveelheid product aan op het voorhoofd, de neusvleugels, de wangen en de kin. Verdeel het met de vingers, een sponsje of foundationpenseel in de richting van het haar en, naar beneden toe, naar de kaaklijn. Strijk het glad met luchtige, neerwaartse bewegingen langs de contouren van het gezicht naar de kaaklijn.