Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Teint Idole  >  Lancome Idole Ultra Compact 04 Beige Nature

Lancome

Lancome Idole Ultra Compact 04 Beige Nature

In winkelwagen

Bestelnummer: 62730
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Beperkt Voorradig
Barcode: 3605531684483
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 54.51
Onze prijs
43.61
Productinformatie

Lancome Teint Idole Ultra Compact 04 Beige Nature


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Teint Idole Ultra Compact is een compacte, comfortabele en prachtige poederfoundation. Een volmaakte affiniteit met de huid voor een perfect mat, satijnachtig resultaat dat urenlang onberispelijk houdt. Een extreem soepel, zachte textuur die als een voile van satijn over de huid glijdt. Houdt 18 uur lang comfortabel. Een ongeëvenaarde luchtige perfectie.

Applicatie

Voor een natuurlijk en egaal resultaat
Breng Teint Idole Ultra Poudre Compact met het sponsje aan op voorhoofd, jukbeenderen en neus, van binnen naar buiten toe.

Voor een lichteffect en volume
Breng een lichtere tint Teint Idole Ultra Compact aan in het midden van het voorhoofd, de neus en de kin. Vervolgens uw gebruikelijke tint op de contouren van de wangen en het voorhoofd.