Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Poudre Majeur Excellence  >  Lancome Poudre Majeur Excellence Libre 01 Translucide

Lancome

Lancome Poudre Majeur Excellence Libre 01 Translucide

In winkelwagen

Bestelnummer: 57352
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3147753335014
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 55.00
Onze prijs
43.45
Productinformatie

Lancome Poudre Majeur Excellence Libre 01 Translucide


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Dankzij zijn onvergelijkbaar fijne en luchtige poeders versmelt Poudre Majeur Excellence transparant met de teint en geeft een satijnachtige finish. De microluchtige textuur is zacht voor de huid en respecteert de vochtbalans en de soepelheid van de huid.

De formule bevat een fantastisch vernieuwende technologie: Jetfine™: een uniek vermalingsproces waarmee fijnere poeders worden verkregen. Resultaat: een uitzonderlijk fijn en onvergelijkbaar zacht poeder. Voor een gevoel van onmiddellijk comfort en een maximum aan zachtheid, hebben de Lancôme laboratoria aminozuurderivaten en zijdezachte oliën gecombineerd. En om het geheel nog meer te verzachten en het aanbrengen te vergemakkelijken, gladde oliën, waardoor de poeder als een streling "over de huid glijdt".