Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Hypnose (Makeup)  >  Lancome Mascara Hypnose Drama 02 Excessive Brown

Lancome

Lancome Mascara Hypnose Drama 02 Excessive Brown

In winkelwagen

Bestelnummer: 59974
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 3605532302935
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 35.90
Onze prijs
26.93
Productinformatie

Lancome Mascara Hypnôse Drama 02 Excessive Brun

Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Lancôme, de Nr. 1 op het gebied van mascara biedt nu extreem, genzeloos volume. Een sensueel, ongelooflijk, extreem volume! Voor een buitengewoon make-upresultaat is er de nieuwe mascara Hypnôse Drama. Voor 14 maal meer volume, een exponentieel, onmiddelijk en extreem volume met intens zwarte pigmenten.

Het genereuze convexe borsteltje, ontwikkeld dankzij geavanceerd onderzoek van Lancôme, zorgt voor optimaal contact met iedere wimper. Met zijn zijdezachte haartjes en vierkante vorm, garandeert het borsteltje een homogene verdeling van de textuur. De wimpers worden onmiddellijk omhuld dankzij de hoge concentratie was in de zijdezachte formule.

Applicatie

Plaats het borsteltje met de platte, holle zijde op de aanzet van de wimpers en laat het zachtjes met een zigzagbeweging tot aan de punt glijden. Draai het borsteltje om en gebruik de langere haartjes aan de zijkant om de wimpers te structureren en meer volume te geven en om de oogopslag sprekender te maken  
Andere producten van deze merklijn :