Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  huidverzorging  >  Lancome Genifique Repair Nuit SC - Youth Activating Night Cream

Lancome

Lancome Genifique Repair Nuit SC - Youth Activating Night Cream


Bestelnummer: 60706
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 3605532085982
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 93.60
Onze prijs
70.20
Productinformatie

Lancome Genifique Repair Nuit SC 50 ml


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Lancôme vindt het eerste verzorgingsproduct uit dat de activiteit van de jeugdigheidsgenen een nieuwe impuls geeft. De als van binnenuit weer helder gemaakte huid ziet er weer uit als vroeger. In slechts 7 dagen is zij zichtbaar jeugdiger.

Lancome Génifique Repair Nuit SC werkt tijdens uw slaap en herstelt* de activiteit van de genen die de huid regenereren. Meteen al na de eerste nacht** lijkt uw huid gladder en frisser. Nacht na nacht** ziet uw huid er jonger en beter uitgerust uit, alsof u twee uur langer geslapen heeft.

Voor de 1e keer, na 10 jaar onderzoek en 7 patenten:

- Na de analyse van meer dan 4 000 genen hebben onze onderzoekslaboratoria de genen kunnen identificeren die betrokken zijn bij het herstel van de beschermlaag van de huid
- Génifique RepairSC
bevat een werkstoffencomplex dat in staat is de werking te herstellen* van de "reparatiegenen" van de huid***.


* In vitro tests op de bestanddelen
** Consumententest - zelfevaluatie - 114 vrouwen - 4 weken
***De epidermis 
Andere producten van deze merklijn :