Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Grandiôse  >  LANCOME GRANDIOSE MASCARA

Lancome

LANCOME GRANDIOSE MASCARA

In winkelwagen

Bestelnummer: 3010226
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3614270233708
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 33.25
Onze prijs
26.60
Productinformatie
Lancôme introduceert een mascara met een volkomen nieuwe aanbrengtechniek om moeiteloos een schitterende open, volle en gelijkmatige wimperlijn te creëren.

De Grandiôse mascara van Lancôme heeft een meervoudig make-upresultaat: hij verlengt en krult de wimpers, spreidt de haartjes en geeft volume. De mascara is verrijkt met Lancôme’s exclusieve RozenstamcellenextractTM. Het “Zwanenhalsstaafje’’ maakt het aanbrengen uiterst intuïtief en gemakkelijk voor een extreme spreiding van uw wimpers! Een professioneel product voor thuis.

Het ‘’Zwanenhalsstaafje’’
Dankzij het gepatenteerde "ZwanenhalsTM"-staafje en het zeer nauwkeurige borsteltje kunnen de wimpers voor het eerst direct vanaf de wortel worden opgemaakt en van ooghoek tot ooghoek perfect worden gespreid. Zonder het borsteltje te buigen of de pols te forceren wordt de wimperlijn vanaf de eerste beweging moeiteloos opgemaakt en worden de wimpers van wortel tot punt omhuld. De mascara is geschikt voor iedere oogvorm en creëert een spectaculair breed waaiereffect.