Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Geuren  >  Lancôme La Vie est Belle Iris Absolu eau de parfum

Lancome

Lancôme La Vie est Belle Iris Absolu eau de parfum


Bestelnummer: 3037259
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen Direct Leverbaar
Product status: Direct Leverbaar
Barcode: 3614273922951
Liever in onze winkels kopen?
Op voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 95.50
Onze prijs
71.62
Productinformatie

 Lancôme La Vie est Belle Iris AbsoluDe iconische parfum La Vie Est Belle opnieuw uitgevonden met een oneindige kristallen glimlach en een nieuwe intensiteit van Iris. Lancôme La Vie est Belle Iris Absolu Eau de parfum spray 50 ml is een nieuwe verslavende interpretatie van La vie est belle. Sprankelend fruitige groen facetten, een mix van iris en vijg met een gourmandspoor, wat deze geur zo verslavend maakt.

Een eerbetoon aan de Iris, bekend als het blauwe goud van de parfumerie, het is een van de kostbaarste ingrediënten en een favoriet van parfumeurs. De Iris schittert in deze geur in de hoogste concentratie van het assortiment. - Een viering van oneindig en intens geluk - Een geconcentreerde en verslavende Iris geur - Een levendige nieuwe flacon met een oneindige Christal Smile.

De groene en levendige geur accenten van Vijg akkoord en blauwe bes vermengen zich met Jasmine Sambac en een overdosis van Iris, tien keer meer geconcentreerd door de diepe noten van Patchouli en gourmand akkoord.

LANCÔME Launches La Vie Est Belle Iris Absolu ~ New Fragrances