Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Absolue  >  Lancome Absolue Precious Cells Yeux

Lancome

Lancome Absolue Precious Cells Yeux

In winkelwagen

Bestelnummer: 65122
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3605532970318
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
20 ml
Aantal
Normale prijs
€ 103.50
Onze prijs
77.62
Productinformatie

Lancome Absolue Precious Cells Yeux 20 ml


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Absolue, een bijzondere collectie regeneratieve huidverzorgingsproducten. Geïnspireerd door de natuur, verbeterd door de wetenschap.

Absolue Yeux Precious Cells is een intens regenererende en herstellende crème voor de ogen.

Geïnspireerd door 20 jaar onderzoek naar huidstamcellen, cellen met het vermogen de jeugdigheid te herstellen en te behouden, creëerde Lancôme Absolue Precious Cells Crème voor de Ogen.Pro-Xylane, Lancômes molecule afkomstig uit green-techprocessen, is gecombineerd met het Basaal Reconstructie Systeem™ in een zijdezachte formule die de zichtbare tekenen van veroudering tegengaat.

De huid rond de ogen voelt onmiddellijk gladder en ontspannen aan. Zelfs diepe rimpels lijken te vervagen, waardoor de oogopslag er jonger en stralend uitziet.