Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Absolue  >  Lancome Absolue Precious Cells Advanced Reg Reconstructing Creme

Lancome

Lancome Absolue Precious Cells Advanced Reg Reconstructing Creme

In winkelwagen

Bestelnummer: 65119
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3605532971179
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 192.05
Onze prijs
151.72
Productinformatie

Absolue Precious Cells  Advanced


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Absolue, een bijzondere collectie regeneratieve huidverzorgingsproducten. Geïnspireerd door de natuur, verbeterd door de wetenschap.

Absolue Precious Cells SPF 15 is een intens regenererende en herstellende verzorging BF15.

Geïnspireerd door 20 jaar onderzoek naar huidstamcellen, cellen met het vermogen de jeugdigheid te herstellen en te behouden, creëerde Lancôme Absolue Precious Cells Dagcrème, speciaal ontwikkeld om de gezonde uitstraling van de huid en tekenen van veroudering te herstellen. 

Een bijzonder duo van Pro-Xylane, Lancômes molecule afkomstig uit green-techprocessen, en Witte Jasmijn Extract, dat zijn werking ontplooit in een zijdezachte textuur en de zichtbare tekenen van veroudering helpt herstellen: de huid lijkt gladder, zelfs de diepste rimpels zijn verminderd. De huid is steviger en ziet er duidelijk jonger uit.