Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Absolue  >  Lancome Absolue Oleo Serum

Lancome

Lancome Absolue Oleo Serum

In winkelwagen

Bestelnummer: 65123
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 3605532999005
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 210.00
Onze prijs
165.90
Productinformatie

Lancome Absolue Oleo Serum 30 ml


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Absolue, een bijzondere collectie regeneratieve huidverzorgingsproducten. Geïnspireerd door de Natuur, verbeterd door de Wetenschap.

Absolue Oleo Serum is een subliem regenererend Oleo-Serum.

Geïnspireerd door 20 jaar onderzoek naar huidstamcellen, cellen met het vermogen de jeugdigheid te herstellen en te behouden, onderzocht Lancôme het regenererende vermogen van kostbare oliën. Zo ontstond de Oleoregeneratie. 
Zorgvuldig geselecteerd vanwege hun vermogen te versmelten met de huid, zijn de essentiële olie van Citrus en de verleidelijke olie van Camelia samen verwerkt in Absolue Subliem Regenererend Oleo-Serum. Camelia-olie helpt de oleostructuur van de huid te versterken, terwijl essentiële Citrusolie het regeneratieve vermogen van het opperhuidweefsel helpt verbeteren. 
Dag na dag voelt de huid comfortabeler, soepeler en steviger aan. De huid is zacht en ziet er stralend uit.

Subliem Renegerende Oleo-Serum, een smeltende oleotextuur van een nieuwe generatie, de eerste belangrijke stap naar maximale schoonheid, de hele dag lang.