Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  Lancome  >  Absolue  >  Lancome Absolue Nuit Premium Bx

Lancome

Lancome Absolue Nuit Premium Bx

In winkelwagen

Bestelnummer: 65120
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 3605532973623
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
75 ml
Aantal
Normale prijs
€ 218.05
Onze prijs
163.54
Productinformatie

Lancome Absolue Nuit Premium Bx 75 ml


Lancôme is een Frans, luxe, cosmetica huis. In 1935 opgericht door Armand Petitjean in Frankrijk en bestaat inmiddels 78 jaar. Sinds 1964 is Lancôme eigendom van L'oreal. De naam Lancôme is geïnspireerd op de ruïnes van een kasteel, Le Château de Lancosme, de bloeiende rozen in het gebied zijn het symbool van de onderneming geworden, de gouden roos.

Absolue, een bijzondere collectie regeneratieve huidverzorgingsproducten. Geïnspireerd door de Natuur, verbeterd door de Wetenschap.

Absolue Nuit Premium Bx is een regenererende en volumeherstellende nachtcrème.

Geïnspireerd door 20 jaar onderzoek naar huidstamcellen, cellen met het vermogen de jeugdigheid te herstellen en te behouden, creëerde Lancôme Absolue Premium ßx Nuit voor gezicht, hals en décolleté speciaal ontwikkeld om de huid te regenereren en haar volume te herstellen. De werking van het product is gecombineerd met een zachte en comfortabele textuur, voedend maar zinnenstrelend.

Vanaf de eerste ochtend voelt de huid gladder en comfortabeler aan en is de kleur egaal. Ochtend na ochtend wordt de huid fijner van structuur, ze ziet er ontspannen en jonger uit, voller, steviger en vol energie. 
Andere producten van deze merklijn :