Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  White Caviar  >  La Prairie White Caviar Spot Treatment

La Prairie Switzerland

La Prairie White Caviar Spot Treatment

In winkelwagen

Bestelnummer: 64885
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773027410
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
4 ml
Aantal
Normale prijs
€ 150.00
Onze prijs
112.50
Productinformatie

La Prairie White Caviar Spot Treatment


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Selecteer de vlekjes die u het meest storen in uw gelaat, hals, decolleté en op uw handen. White Caviar Spot Treatment helpt ze te vervagen.

Een gestroomlijnde pen biedt een antwoord op pigmentatievlekjes en richt zich doelgericht op de verkleuringen die u wilt verbergen zonder de huid daaromheen op te lichten.

La Prairie White Caviar Spot Treatment is het krachtigste, verhelderendste product uit de White Caviar Collection en helpt de verschijning van pigmentvlekjes te verminderen bij de bron.


Eigenschappen

  • De transparante, lichtgewicht formule wordt direct door de huid opgenomen en helpt de huidkleur te egaliseren door pigmentvlekjes bij de bron aan te pakken
  • Het werkt alleen op de ouderdomsvlekjes zonder de huid daaromheen op te lichten
  • De penvormige applicator is draagbaar en perfect voor gebruik thuis of tijdens het reizen


Applicatie

Gebruik 's morgen en/of 's avonds. Verwijder de dop en wrijf de geribbelde zijde over de vlekjes voor een milde exfoliatie. (LET OP: Gebruik de geribbelde zijde niet rondom de ogen). Druk op de knop aan de onderkant van de pen om het product aan te brengen. Voor het eerste gebruik kan het mogelijk zijn om de knop meerdere malen in te drukken om het product te activeren.

Breng aan op de vlekjes en masseer met de gladde zijde van de applicator het product in de huid.

Plaats na gebruik de dop altijd weer terug op de pen. 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.