Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  The Platinum Rare Collection  >  La Prairie Platinum Night Elixer

La Prairie Switzerland

La Prairie Platinum Night Elixer

In winkelwagen

Bestelnummer: 3020301
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 7611773085892
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
20 ml
Aantal
Normale prijs
€ 1183.00
Onze prijs
887.25
Productinformatie
Huidverjongend concentraat voor in de nacht

Platinum Rare Cellular Night Elixir van La Prairie overtreft alles wat u ooit heeft bedacht over een jeugdig uitziende huid. Deze unieke La Prairie-formule combineert stoutmoedig wetenschappelijk onderzoek en gedurfde innovatie en transformeert uw huid en brengt hem weer tot leven.

Platinum Rare Cellular Night Elixir is de meest effectieve huidverjongende formule ooit gemaakt door La Prairie-onderzoek. Het ondersteunt de vier essentiële functies die nodig zijn voor een volledige regeneratie van de huid. Het helpt de huid te vernieuwen en te voeden, waardoor het kan ademen en zijn eigen afweer versterkt. Voor het eerst worden deze vier belangrijke functies gecombineerd in een enkele buitengewone formule. Platinum Rare Cellular Night Elixir bevat de hoogste concentratie van La Prairie's exclusieve Cellular Complex, dat samen met het Advanced Platinum Complex een unieke mix van zeldzame verbindingen ontwikkelt.
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.