Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Swiss Ice Crystal  >  La Prairie Swiss Ice Crystal Cream Dagcreme

La Prairie Switzerland

La Prairie Swiss Ice Crystal Cream Dagcreme

In winkelwagen

Bestelnummer: 68689
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd Niet voorradig
Product status: Beperkt Voorradig
Barcode: 7611773038577
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 329.00
Onze prijs
246.75
Productinformatie

La Prairie Swiss Ice Crystal Cream Dagcreme


een intensief hydraterende, herstellende crème helpt de huid zich aan te passen en te acclimatiseren bij extreme milieustress. Deze glinsterende vochtrijke crème versmelt direct met de huid en helpt onmiddellijk om haar jeugdige uitstraling te herstellen.

Het Swiss Ice Crystal Complex versterkt de veerkracht van uw huid, door gebruik te maken van de overlevingsgeheimen van de natuur om haar te helpen zich aan te passen aan de toenemende verouderingsaanslagen van het leven. Plantaardige stamcellen helpen de huid te verstevigen en de huid te egaliseren, waardoor u er langer jonger uitziet.

Deze glinsterende vochtrijke crème versmelt direct met de huid en helpt onmiddellijk om haar jeugdige uitstraling te herstellen. Het Swiss Ice Crystal Complex werkt om de veerkracht van uw huid te versterken, door gebruikmaking van de overlevingsgeheimen van de natuur om haar te helpen zich aan te passen aan de voortdurend toenemende verouderingsaanslagen van het leven. Biotechnologie fuseert met de natuur wanneer plantaardige stamcellen helpen het uiterlijk van stevigheid te vernieuwen en de uitstraling van rimpeltjes te verzachten waardoor u er langer jonger uitziet.

Gebruiksadvies:
’s Ochtends/’s avonds. Na reiniging en tonifiëren, aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Vermijd de oogcontouren. Gebruiken over serum naar keuze.

Voordelen
1.) Bouwt de weerstand van de huid op tegen dagelijkse, huidverouderende stress
2.) Hydrateert en voorkomt dat vocht zich aan de huid onttrekt
3.) Verstevigt; minimaliseert de zichtbaarheid van rimpeltjes; beschermt

 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.