Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Skin Caviar  >  Skin Caviar luxe eye cream Oogverzorging

La Prairie Switzerland

Skin Caviar luxe eye cream Oogverzorging

In winkelwagen

Bestelnummer: 3025297
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd Niet voorradig
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 7611773081559
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Aantal
Normale prijs
€ 360.00
Onze prijs
270.00
Productinformatie
Skin Caviar luxe eye cream Oogverzorging

Skin Caviar Luxe Eye Cream, geperfectioneerd met de nieuwste kaviaaringrediënten.
Skin Caviar Luxe Eye Cream Is de belichaming van wetenschap en luxe voor de ogen. De bijzonder verstevigende en liftende voordelen van Caviar Premier worden versterkt met La Prairie’s exclusieve Cellular Complex om tekenen van veroudering in de meest delicate zone van het gezicht te bestrijden: het verlies van stevigheid en elasticiteit, de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes, een droge huid en kringen onder de ogen. Deze luxe crème wordt snel opgenomen en zorgt ervoor dat de delicate huid rond de ogen er glad en stevig uitziet, met een zijdezacht resultaat.
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.