Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Skin Caviar  >  La Prairie Extrait of Skin Caviar Firming Complex

La Prairie Switzerland

La Prairie Extrait of Skin Caviar Firming Complex

In winkelwagen

Bestelnummer: 56079
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Beperkt Voorradig
Barcode: 7611773230971
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 186.00
Onze prijs
139.50
Productinformatie

La Prairie Extrait of Skin Caviar Firming Complex

Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

La Prairie Extrait of Skin Caviar Firming Complex, deze luchtige emulsie, die het kostbare Kaviaar Extract bevat, wordt een “mini-facelift in een flesje” genoemd dankzij de direct verstevigende en definiërende werking.

Geconcentreerde verstevigende bestanddelen herstellen de gezonde vitaliteit en elasticiteit van uw huid. Uw huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug en fijne lijntjes en rimpeltjes worden effectief vervaagd.

Uw huid voelt zijdezacht. Het is bovendien de perfecte basis voor uw make-up die langer zal blijven zitten.


Eigenschappen

  • Directe versteviging, verbeterde contouren en egalisering van fijne lijntjes
  • Verbetert de elasticiteit van de Huid
  • De Lichte textuur laat een zijdeachtig laagje achter op de huid als betere basis voor make-up
  • Geeft de huid nieuwe kracht en verbetert de natuurlijke oppepper van de huid


Applicatie

Breng een druppel aan op uw gezicht, hals en decollete voordat u uw make-up aanbrengt. Ook geschikt als hydraterende crème wanneer uw huid een extra vochtimpuls nodig heeft. 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.