Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Cellular  >  La Prairie Cellular Hydralift Firming Mask

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Hydralift Firming Mask

In winkelwagen

Bestelnummer: 57390
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Beperkt Voorradig
Barcode: 7611773275910
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 178.00
Onze prijs
133.50
Productinformatie

La Prairie Cellular Hydralift Firming Mask


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

La Prairie Hydralift Firming Mask geeft de droge huid een intensief hydraterende impuls van vocht en extreem voedende bestanddelen. Zorgt voor een liftend effect en vernieuwde stevigheid van de huid. 

Dit snelwerkende masker wordt niet hard en is speciaal ontwikkeld voor de droge, vochtarme huid. Het helpt rode plekjes en stress als gevolg van hormonale wisselingen of externe factoren te verminderen en ontspant de huid.

Uw huid voelt direct prettiger aan dankzij de intensief hydraterende, verzachtende en kalmerende werking.

Eigenschappen

  • Zorgt voor intensieve hydratatie en vitaliserende bestanddelen
  • Helpt de stevigheid en teint van de huid drastisch te verbeteren
  • Verzacht huid die onder externe invloeden lijdt met een snelle vochtimpuls
  • Helpt bij het herstellen van de vochtbalans

Applicatie

Breng het masker 's ochtends of 's avonds rijkelijk aan op uw gezicht, hals en décolleté nadat u uw huid hebt gereinigd en getonifieerd. Vermijd hierbij de huid rondom uw ogen. Laat het vijf minuten intrekken, zodat de huid wordt gehydrateerd en verstevigd. Spoel het af met lauw water en dep uw gezicht droog. Kan maximaal drie keer per week worden gebruikt.


 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.