Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Cellular Radiance  >  La Prairie Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold

In winkelwagen

Bestelnummer: 3011925
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 2 werkdagen
Product status: Direct Voorradig
Barcode: 7611773060486
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
40 ml
Aantal
Normale prijs
€ 536.00
Onze prijs
402.00
Productinformatie
La Prairie Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold

La Prairie Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold revitaliseert de huid grondig door de kwaliteit en textuur van de huid van binnenuit te verbeteren. Laat uw huid van binnenuit stralen en egaliseer uw teint. Schoonheid baadt direct in een gouden licht en verbetert zichtbaar zodra de van goud voorziene formule op het gezicht wordt aangebracht.


Kenmerken:
- verbetert de kwaliteit en structuur van de huid van binnenuit; 
- weerspiegelt licht om de meest flatterende lichtomstandigheden na te bootsen helpt de regeneratieve capaciteit van de huid te stimuleren en de huid er jonger te laten uitzien; helpt verkleuring te vertragen en ouderdomsvlekjes lichter te maken 
- vermindert de zichtbaarheid van grote poriën 

Gebruik:
’s ochtends en/of ’s avonds na reiniging en tonifiëren en het aanbrengen van een serum. Gebruik de vingertoppen om op milde wijze een dun laagje aan te brengen op het gezicht. Vermijd direct contact met de ogen. Laat de huid het product volledig opnemen. Als er behoefte is aan extra vocht kan Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold aangebracht worden over uw favoriete vochtinbrengende crème.

\LA PRAIRIE CELLULAR RADIANCE PERFECTING FLUIDE PURE GOLD 40ML
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.