Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Advanced Marine  >  La Prairie Advanced Marine Biology Tonic

La Prairie Switzerland

La Prairie Advanced Marine Biology Tonic

In winkelwagen

Bestelnummer: 59338
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773023542
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
150 ml
Aantal
Normale prijs
€ 103.00
Onze prijs
82.40
Productinformatie

La Prairie Advanced Marine Biology Tonic


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie

Dit revitaliserende drie fasen serum kan een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van het proces om de jeugdige teint en uitstraling van uw huid terug te krijgen.

De proactieve formule en het innovatieve afgiftesysteem brengen juist op het moment van aanbrengen een complex van natuurlijke actieve ingrediënten samen.

Deze ingrediënten zouden niet compatibel zijn in traditionele systemen. Deze ingrediënten, waaronder vitaminen, natuurlijke oliën en uit de zee afkomstige antioxidanten, werken samen in een synergie om uw huid van zuurstof te voorzien, te verhelderen en te revitaliseren.


Eigenschappen

  • Herstelt de jeugdige vitaliteit door de huid van zuurstof te voorzien
  • Verheldert en egaliseert de teint
  • Beschermt de jeugdige uitstraling van de huid met vitaminen en antioxidanten
  • Stimuleert een gladdere, stevigere huid met minder rimpels


Applicatie

Eerst goed schudden om de drie componenten van dit revitaliserend drie fasen serum te mengen. Doe een klein beetje in uw handpalm en breng het met kloppende beweging met uw vingertoppen aan op uw gezicht, hals en decolleté. 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.