Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Advanced Marine  >  La Prairie Advanced Marine Biology Revitalizing Emulsion

La Prairie Switzerland

La Prairie Advanced Marine Biology Revitalizing Emulsion

In winkelwagen

Bestelnummer: 64320
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773009287
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 131.00
Onze prijs
104.80
Productinformatie

La Prairie Advanced Marine Biology Revitalizing Emulsion 


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

La Prairie Advanced Marine Biology Revitalizing Emulsion is een multifunctionele, lichte moisturizer voor hals, nek en ogen.

Deze unieke formule kan dag en nacht worden gebruikt en biedt constante hydratatie, voeding en bescherming door anti-oxidanten, een belangrijke factor bij het helpen verminderen van tekenen van veroudering.


Eigenschappen

  • Stimuleert hydratatie van de huid voor een soepelere, gladdere en stevigere huid.
  • Helpt het aantal ondiepe rimpels verminderen en verbetert het vochtgehalte, de teint en de stevigheid van uw huid.
  • Biedt bescherming door anti-oxidanten voor de huid en helpt hierdoor fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering te voorkomen.
  • Normaliseert het vochtgehalte van de huid en beschermt de huid met anti-oxidanten tegen schadelijke omgevingsfactoren.


Applicatie

Pomp één of twee druppels op uw vingertoppen en verdeel deze op de huid van uw gezicht, nek en ogen nadat u deze hebt gereinigd en getonifieerd. Vermijd contact met uw ogen.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen. 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.