Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Advanced Marine  >  La Prairie Advanced Marine Biology Foaming Mousse Cleanser

La Prairie Switzerland

La Prairie Advanced Marine Biology Foaming Mousse Cleanser

In winkelwagen

Bestelnummer: 64322
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773009362
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
125 ml
Aantal
Normale prijs
€ 63.00
Onze prijs
50.40
Productinformatie

La Prairie Advanced Marine Biology Foaming Mousse Cleanser


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

La Prairie Advanced Marine Biology Foaming Mousse Cleanser is een milde en verzorgende cleanser waarmee u onzuiverheden verwijdert zonder uw huid te ontdoen van zijn natuurlijke vochtgehalte.

De pure witte, volle schuimlaag zal uw huid verfrist, opgewekt en energiek laten aanvoelen.


Eigenschappen

  • Het de milde, natuurlijke cleanser verwijdert u make-up, onzuiverheden en vuil zonder de huid te ontdoen van zijn essentiële vocht.
  • Helpt het vochtgehalte van de huid te behouden en anti-oxidantactiviteiten te ondersteunen.
  • La Prairie’s exclusieve Cellular Complex helpt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te stimuleren door vocht in te brengen en uw huid een boost te geven met voedingsstoffen die een optimale werking ondersteunen.


Applicatie

Knijp een kleine hoeveelheid in uw handpalm en maak hier een volle schuimmousse van met lauw water. Masseer het product licht in de bevochtigde huid met zachte, ronde bewegingen. Spoel grondig met lauw water.

Gebruik in de ochtend en avond.

 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.