Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Advanced Marine  >  La Prairie Advanced Marine Biology Day Cream SPF 20

La Prairie Switzerland

La Prairie Advanced Marine Biology Day Cream SPF 20

In winkelwagen

Bestelnummer: 64323
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773023825
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
50 ml
Aantal
Normale prijs
€ 135.00
Onze prijs
108.00
Productinformatie

La Prairie Advanced Marine Biology Day Cream SPF 20


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Deze lichte, hydraterende Advanced Marine Biology crèmegel van La Prairie verstevigt uw huid en biedt een uitstekende bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder zonnestralen.

De verjongende eigenschappen zijn afkomstig uit planten uit de zee, die een uitstekende bescherming bieden tegen vrije radicalen.

Dit complex is nog nooit eerder in een huidverzorgingsproduct gebruikt.

Het helpt bij het herstellen van de balans van het natuurlijke ecosysteem van uw huid en beschermt ze tegen vroegtijdige veroudering. Uw huid zal er meteen jeugdiger uitzien.


Eigenschappen

  • Progressieve vochtafgifte en directe werking voor het vervagen van fijne lijntjesBeschermt en stimuleert het afweersysteem van de huid met ingrediënten uit de zee die vrije radicalen bestrijdenStimuleert een helderdere, stralendere teint. Verhoogt de productie van natuurlijk collageen, helpt bij het behouden van de stevigheid en elasticiteit van de huid


Applicatie

Breng elke ochtend aan nadat u uw gezicht hebt gereinigd en getonifieerd voor een directe hydratering en het vervagen van fijne lijntjes.

 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.