Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  White Caviar  >  La Prairie White Caviar Illuminating Serum

La Prairie Switzerland

La Prairie White Caviar Illuminating Serum

In winkelwagen

Bestelnummer: 61495
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773152952
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
30 ml
Aantal
Normale prijs
€ 472.00
Onze prijs
372.88
Productinformatie

La Prairie White Caviar Illuminating


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Donkere vlekjes en een oneffen teint kunnen uw huid er ouder uit laten zien. Dit krachtige anti-pigmentatie serum van La Prairie onderbreekt de cyclus die verantwoordelijk is voor de vorming van ouderdomsvlekjes en stopt verkleuring waar het begint. Bestaande vlekjes vervagen en de huid licht op.

De voordelen gaan verder dan het verhelderen van de huid. Versteviging, hydratatie en bescherming door antioxidanten zorgen voor een zachtere en gladdere huid met een egale, effen teint.

Deze lichtgewicht fluïde mag gebruikt worden onder iedere moisturizer om de vorming van pigmentatie te voorkomen en om de huid er op haar best uit te laten zien.


Eigenschappen

  • Bevordert een egale teint door vorming van donker pigment aan de oppervlakte van de huid te verminderen
  • Lift en verstevigt met extracten van Gouden Kaviaar en anti-aging peptiden
  • Vermindert rimpeltjes, veroorzaakt door steeds herhalende gezichtsbewegingen
  • Vertraagt tekenen van huidveroudering met krachtige anti-oxidanten, waaronder extract van Tomaat, Lariks en Witte Thee


Applicatie

' s Ochtends en 's avonds, na het reinigen en tonifiëren van de huid. Goed schudden voor gebruik. Verdeel met de vingertoppen een druppel over het gezicht en de hals. Vermijd hierbij de oogzone. Voor optimale controle van overmatige pigmentatie vervolg met White Caviar Illuminating Cream 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.