Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Suncare  >  La Prairie Sun Protect Bodylotion SPF 30

La Prairie Switzerland

La Prairie Sun Protect Bodylotion SPF 30

In winkelwagen

Bestelnummer: 64007
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773017367
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
180 ml
Aantal
Normale prijs
€ 76.20
Onze prijs
60.20
Productinformatie

La Prairie Sun Protect Bodylotion SPF 30


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

Geniet van uw zonovergoten activiteiten met Sun Protection Lotion SPF 30 van La Prairie.  Krachtig genoeg om hulp te bieden bij het beschermen tegen de gevolgen van het strand, zwembad, en alle buitenactiviteiten, maar toch zacht genoeg voor dagelijks hydraterende, voedende en energieke bescherming tegen mogelijke schadelijke UVA- en UVB-stralen.


Eigenschappen

  • Kan dagelijks worden gebruikt om de huid te helpen beschermen tegen schadelijke blootstelling aan de zon.
  • Anti-oxidanten helpen de huid te beschermen tegen vroegtijdige verouderende effecten van vrije radicalen.
  • Een mix van verzachtende ingrediënten houdt de huid gehydrateerd.


Applicatie

Gelijkmatig over de fris gereinigde huid, vóór blootstelling aan de zon, zacht aanbrengen. Indien nodig, opnieuw aanbrengen na afdrogen, zwemmen of transpireren. 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.