Parfumerie La Bourse  >  Webshop  >  La Prairie Switzerland  >  Cellular  >  La Prairie Cellular Revital Eye Gel

La Prairie Switzerland

La Prairie Cellular Revital Eye Gel

In winkelwagen

Bestelnummer: 58051
Gratis verzending vanaf € 40,-
Levertijd 14 Werkdagen
Product status: Tijdelijk Uitverkocht
Barcode: 7611773184311
Liever in onze winkels kopen?
Geen voorraad
Geen voorraad
Geen voorraad
Inhoud:
15 ml
Aantal
Onze prijs
145.00
Productinformatie

La Prairie Cellular Revitalizing Eye Gel


Laboratoires La Prairie gaat terug tot de beroemde Clinique La Prairie in Montreux, Zwitserland. Al meer dan een halve eeuw is de Clinique de pionier van cellulaire antiverouderingstherapie. Inmiddels heeft de kliniek haar unieke innovaties met duizenden bezoekers van over de gehele wereld gedeeld. Sinds 1982 maken de Laboratoires La Prairie uit Zwitserland geen deel meer uit van de Clinique La Prairie, maar werd het bedrijf de geboorteplaats van buitengewoon effectieve producten die helpen het huidverouderingsproces onder controle te houden. La Prairie Switzerland is beroemd vanwege de wetenschappelijke integriteit van haar producten en haar ongeëvenaard streven naar perfectie.

La Prairie Cellular Revitalizing Eye Gel zorgt voor een verkoelende, kalmerende werking op de gevoelige huid rond de ogen. Helpt de fijne lijntjes veroorzaakt door vermoeidheid en vroegtijdige veroudering, gevoel van zwellingen onder de ogen, rimpels en droge, donkere kringen te verdwijnen.

De huid wordt dankzij de toegepaste geavanceerde technologie steviger en strakker.

De veerkrachtige definitie van de huid wordt hersteld, doordat de elasticiteit wordt verbeterd.

Bovendien wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Deze directe werking wordt aangevuld met Micro Filling Spheres, die rimpels opvullen. Een echte heropleving van uw ogen.


Eigenschappen

  • Het gevoel van zwellingen onder de ogen, donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels worden verminderd
  • Maakt de huid strakker en steviger rondom de ogen
  • Revitaliseert, kalmeert en verfrist
  • Bant tekenen van vermoeidheid
  • De lichte olievrije gelformule vormt een uitstekende basis voor make-up


Applicatie

's Ochtends en ’s avonds aanbrengen. Breng deze verfrissende gel met zachte bewegingen onder de ogen aan en blijf licht kloppende bewegingen maken boven het ooglid en langs de wenkbrauw. 
 Over La Prairie
De Beloofde van La Prairie, in een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat la prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft la prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. ervaar de belofte van tijdloze schoonheid.

De Legende van La Prairie
het begon allemaal met een zoektocht naar tijdloze schoonheid, de primaire missie van de clinique la prairie in montreux, zwitserland, en de inspiratie voor onze revolutionaire huidverzorgingsformules. als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen heeft la prairie altijd gebruik gemaakt van ingrediënten die zowel zeldzaam als heilzaam zijn. nu, met de modernste biotechnologie en ons gepatenteerde cellulaire complex, zijn de formules de meest luxueuze op aarde geworden.

De Wetenschap van Luxe 
Het exclusieve Cellulaire Complex als pionier in cellulaire antiverouderingsbehandelingen en met de allermodernste biotechnologie, bevindt het cellulaire onderzoek van laboratoires la prairie zich in het hart van een revolutie in huidverzorging. ons exclusieve cellulaire complex is een gepatenteerde formule die het metabolisme van de huid activeert en de tekenen van veroudering vertraagt. deze doorbraak verbetert de mogelijkheid van huidcellen om te overleven en bevordert het natuurlijke verdedigingssysteem van de huid.


Andere producten van deze merklijn :